Vacature Servicemonteur WTB

Servicemonteur WTB

EKS Installatie Management is een landelijk werkende beheer-, service- en onderhoud organisatie. Een dynamische en kleine technische organisatie die voor zijn klanten alle zorg uit handen neemt. Onze werkzaamheden voeren we onder andere uit bij zorg, kantoren, fabrieken en bedrijfsgebouwen.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Servicemonteur WTB of E locatie Zaandam.

Als Servicemonteur word je ingezet op diverse projecten en ben je onder meer bezig met verwarming-, luchtbehandeling en koelinstallaties. Hierbij wordt je ingezet op meerdere contracten waar je zelfstandig of met een collega service technicus de werkzaamheden uitvoert.

Jouw werkzaamheden als Servicemonteur Technisch Beheer Werktuigbouw

  • In overleg met de werkvoorbereider of contractbeheerder voer je zelfstandig, of samen met een collega servicetechnicus, periodiek onderhoud uit aan gebouw gebonden installaties op locatie bij de klant. Hierbij zorg je ervoor dat installaties optimaal functioneren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en rendement van de door jou uitgevoerde werkzaamheden.
  • Bij het periodiek onderhoud neem je zelfstandig beslissingen om problemen en knelpunten op te lossen.
  • Je loopt controlerondes op diverse installaties waarbij je wettelijke- en/of installatietechnische regelingen volgt. Bij calamiteiten wordt er verwacht dat je accuraat handelt. Je onderhoud hierbij zelfstandig contact met de klant en adviseert hen.
  • Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden neem je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in acht.
  • Je bent continu in contact met collega’s en opdrachtgever om voortgang en kwaliteit te bewaken. Als je werkzaamheden erop zitten, maak je een rapportage, zodat er een juiste factuur verstuurd kan worden naar de klant. Je moet dus nauwkeurig zijn in het bijhouden van de administratie.

Solliciteer vandaag nog
Als je zin hebt in een uitdaging en jezelf herkent in dit profiel, reageer dan nu via Whats-app op nummer 06-53401809 of mail naar J.Mandjes@EKS.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Mandjes, via telefoonnummer 075-6706175.